Συνάντηση περιφερειάρχη με το ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Πραγματοποιήθηκε 29/11/2017 συνάντηση στην περιφέρεια Κρήτης μεταξύ του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και εκπροσώπων της επιμελητηριακής παράταξης ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ με επικεφαλής τον Γιώργο Φασουλάκη. Ο κ. Φασουλάκης ευχαρίστησε τον κ Αρναουτάκη για την συνάντηση ενώ τόνισε οτι προσβλέπει σε στενότερη συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια σε θέματα ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Επεσήμανε την ανάγκη για κατεύθυνση των επιδοτησεων σε παραγωγικές δραστηριότητες με όραμα και προοπτική, ζήτησε να διαμορφωθεί
περιβάλλον ισόρροπης ανάπτυξης σε ολο το νομό τονίζοντας ότι το κορυφαίο έργο της Κρήτης ο βόρειος οδικός άξονας θα πρέπει να υλοποιηθεί προς όφελος της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης και ιδιαίτερα της τουριστικής.

Επίσης ο κ Φασουλάκης τόνισε την ανάγκη για στοχευμένη παραγωγική ανασυγκρότηση γεωργικών επιχειρήσεων και προϊόντων με στόχο την ποιότητα και την αυτάρκεια καθώς επίσης και την επέκταση της τυποποίησης με κίνητρα για συνεργασίες.
Τέλος ζήτησε τη στήριξη της περιφέρειας στη δημιουργία ανοιχτών εμπορικών κέντρων (Open Malls) για την αναβάθμιση της εμπορικότητας στην πόλη.
Ο Περιφερειάρχης κ Αρναουτάκης από την πλευρά του ευχήθηκε στον κ Φασουλάκη και τους συνυποψηφίους του καλή επιτυχία στις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές και σημείωσε ότι υπάρχουν περιθώρια ακόμα στενότερης συνεργασίας με το επιμελητήριο για το καλό του τόπου.